A török bajnoknál folytatja a Chelsea sztárfocistája

Galatasaray v Trabzonspor - Turkish Super Lig GS,sports Horizontal
ISTANBUL, TURKIYE - AUGUST 19: Hakim Ziyech of Galatasaray during the Turkish Super Lig football match between Galatasaray and Trabzonspor at RAMS Park in Istanbul, Turkiye on August 19, 2023. Abdulhamid Hosbas / Anadolu Agency (Photo by ABDULHAMID HOSBAS / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A török bajnok Galatasaray a hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a Chelsea-től a marokkói válogatott labdarúgót, Hakim Zijest.

Az isztambuli együttes közleményéből kiderült, hogy a Chelsea-nél létszámfelettivé vált középpályás kölcsönben érkezett, de a Galatasaraynak vételi opciója lesz a megvásárlására jövő nyáron.

A marokkói válogatottal vb-elődöntőbe jutó sztárt már be is mutatták új csapatának stadionjában, ahol 50 ezer szurkoló várta.

Zijest már a januári átigazolási időszak végén el akarta adta a Chelsea, ám akkor azért nem lett a PSG játékosa, mert mert a londoniak több alkalommal is rossz dokumentumokat küldtek el a párizsiaknak, és végül kicsúsztak az időből. Idén nyáron pedig hajszálra volt attól, hogy Cristiano Ronaldo csapatában, a szaúdi al-Nasszrben folytassa pályafutását, de az utolsó pillanatban megbukott az orvosi vizsgálaton.

A 30 éves marokkói középpályás 2020 februárjában az Ajaxtól került a londoniakhoz, ahol 107 tétmérkőzésen összesen 14 gólt és 13 gólpasszt jegyzett.