"Gyere, és csináld helyettem!" - Guardiola meccs közben veszett össze egy City-szurkolóval

fbl Horizontal
Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola celebrates at the end of the English Premier League football match between Manchester City and Newcastle United at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on August 19, 2023. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A címvédő és friss európai Szuperkupa-győztes Manchester City a második bajnokiját is megnyerte szombaton a Premier League-ben, ennek ellenére nem minden szurkoló volt maradéktalanul elégedett. Pep Guardiola a Newcastle elleni meccsen össze is veszett egy őt kritizáló drukkerrel.

Az angol bajnok Manchester City remek első félidő után 1-0-ra vezetett a Newcastle United ellen, ám a második félidőben a vendégek belelendültek a játékba, ami kissé nyugtalanította a City-szurkolókat. Ekkor történt az a nem mindennapi eset, hogy a manchesteriek edzője, Pep Guardiola összetűzésbe került egy szurkolóval, akit a felvételek alapján udvariasan megkért, hogy vegye át a helyét a kispadon.

A győztes meccs után a katalán tréner elmondta, hogy a fiatal szurkoló azért kritizálta, mert úgy döntött, hogy nem cserél, ami egyébként 2022 májusa óta először fordult elő.

Láttam, hogy a csapat még egyben van, a játékosok minden labdáért küzdenek. Nekünk, edzőknek megvan a lehetőségünk, hogy cseréljünk, de mi döntjük el, hogy így lesz, vagy sem" – indokolta meg döntését Guardiola.