Vágólapra másolva!
A Manchester Unitedtől idén nyáron 12 év után távozott David De Gea, akinek még mindig nincs új klubja. A spanyol válogatott kapus nagy erőkkel készül a visszatérésre, és a közösségi médiában egy videót osztott meg arról, milyen keményen edz, hogy felfigyeljenek rá a topcsapatok.

David De Gea hosszú éveken át a Manchester United meghatározó embere és egyik legjobbja volt, ám az utóbbi időben több nagy hibát is vétett, és a spanyol válogatottban sem számoltak már vele. A 32 éves kapus idén nyáron 12 év után távozott az angol sztárcsapattól, de új klubja még nincs.

De Gea a közösségi médiában megosztott a saját edzéséről egy videót, bízva abban, hogy ezzel is felhívhatja magára más csapatok figyelmét.

A spanyol futballistát a Real Madriddal is szóba hozták, ám Carlo Ancelotti együtteséhez a súlyosan megsérülő Thibaut Courtois pótlására a Chelsea kapusa, a szintén spanyol Kepa Arrizabalaga került kölcsönbe. De Gea a Bayern Münchenbe is igazolhatott volna, de Thomas Tuchel abban bízik, hogy Manuel Neuer a vártnál hamarabb felépül a síbalesetben szerzett sérüléséből.

A United korábbi kapusának mindenesetre már nem sok ideje maradt klubot találnia, ugyanis a nyári átigazolási időszak szeptember elsején, pénteken zárul.

Forrás