Újabb megdöbbentő nevet kapott a nemrég kutyának hívott Szoboszlai Dominik

Horizontal
Leipzig's Hungarian midfielder Dominik Szoboszlai (C) lifts the trophy after their team won the German Cup (DFB Pokal) final football match RB Leipzig v Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, on June 3, 2023. (Photo by Odd ANDERSEN / AFP) / DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND QUASI-VIDEO.
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik a Liverpool hétvégi fordítása után közzétett Instagram-bejegyzése után sok gratulációt kapott. A válogatottban és korábban az RB Leipzigben is csapattársaként játszó Willi Orbán egy érthetetlennek tűnő becenévvel illette a középpályást.

A végig a pályán lévő Szoboszlainak is nagy szerepe volt abban, hogy a Newcastle ellen emberhátrányban is sikerült fordítania a Liverpoolnak, amely 2-1-re nyert a Bajnokok Ligája-induló csapat otthonában.

A 22 éves magyar középpályás a meccs után a közösségi oldalán ezt írta: „A »feladni« szó nem szerepel a mi szótárunkban! Szép munka, srácok!".

A Bors észrevette, hogy a bejegyzéshez

hozzászólt Willi Orbán is, aki ezt írta: „Bravo Kávé".

Nem ez az első különös megszólítás, amit Szoboszlai kapott a közelmúltban: augusztus elején a német Darmstadt ellen megnyert felkészülési meccs után egy másik korábbi, lipcsei csapattársa, Benjamin Henrichs „Kutyának" hívta a magyar focistát.