Vihar miatt marad el a spanyol rangadó Madridban

Atletico Madrid v Manchester City Quarter Final Leg Two - UEFA Champions League soccer Atletico de Madrid Chelsea FC UEFA Champions League Quarter Final Leg Two match Atletico supporters Manchester City Wanda Metropolitano Jose Breton Pics Action/NurPhoto
General view and Atletico supporters prior the UEFA Champions League Quarter Final Leg Two match between Atletico Madrid and Manchester City at Wanda Metropolitano on April 13, 2022 in Madrid, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Spanyolországban tomboló viharok miatt elmarad a vasárnap 18.30-ra kiírt Atlético Madrid–Sevilla mérkőzés.

Ítéletidő miatt Madridban és Toledóban is a legmagasabb szintű, extrém riasztást adták ki vasárnap. A hatalmas mennyiségű eső és vihar miatt a La Liga úgy döntött, hogy elhalasztja a negyedik fordulóból az Atlético Madrid és a Sevilla rangadóját.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a találkozót mikor pótolják. A Carrusel Deportivo spanyol portál információi szerint a matracosok hajlottak volna arra, hogy már hétfőn bepótolják a találkozót, sőt az új időpont kiválasztásánk lehetőségét is átadták volna az andlaúzoknak, de a Sevilla elutasította ezt az ajánlatot. A portál szerint a bajnoki új időpontja decemberben, karácsony és szilveszter közé fog esni.