Messi és Neymar után újabb sztárfocista hagyta el a PSG-t

Marco Verratti, Lionel Messi, Neymar
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (L), Paris Saint-Germain's Argentinian forward Lionel Messi (2ndL), Paris Saint-Germain's Brazilian defender Marquinhos (2ndR), and Paris Saint-Germain's Italian midfielder Marco Verratti (R) celebrate after scoring a goal during the French L1 football match between Lille OSC and Paris-Saint Germain (PSG) at Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve-d'Asq, northern France on August 21, 2022. (Photo by DENIS CHARLET / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Európa-bajnok olasz válogatott középpályás, Marco Verratti a Paris Saint-Germain együttesétől a katari labdarúgó-bajnokságban szereplő al-Arabi csapatához igazolt.

A 30 éves futballistának 2026-ig szóló szerződése volt a PSG-vel, de nem igazán szerepelt az új edző, Luis Enrique terveiben, ezért a klubváltás mellett döntött.

Az olasz válogatottal 2021-ben Eb-győztes középpályás 11 év után hagyta el a párizsi sztárcsapatot, és 45 millió euróért szerződött a katari klubhoz.

Verratti a PSG színeiben 9 alkalommal lett francia bajnok, 6-szor nyerte meg a Francia Kupát és ugyanennyiszer a francia Ligakupát.

A Paris Saint-Germain játékoskerete hatalmas változáson esett át idén nyáron, rengetegen érkeztek és számos kulcsember távozott. Az olasz játékos mellett korábban olyan világsztárok is elhagyták a csapatot, mint Lionel Messi, Neymar és Sergio Ramos.