Hatalmas dicséretet kapott Szoboszlai a Liverpool edzőjétől

Szoboszlai Dominik, Liverpool
Dominik Szoboszlai of Liverpool during the Premier League match between Newcastle United and Liverpool at St. James's Park, Newcastle on Sunday 27th August 2023. (Photo by Robert Smith/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában a Szoboszlai Dominikkal felálló Liverpool 3-1-re legyőzte Wolverhampton Wandererst a Molineux Stadionban, ráadásul a magyar válogatott csapatkapitánya ezúttal is végigjátszotta a találkozót. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Jürgen Klopp, a Liverpool edzője ezúttal is külön kiemelte Szoboszlait, akiről azt mondta, hogy óriási hatással van a játékra.

A második félidőben az argentin világbajnok Mac Allister lecserélése után Szoboszlai Dominik mélységi irányítóként futballozott, méghozzá kiválóan.

Szoboszlai Dominik máris kulcsember Liverpoolban Forrás: NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto/Mi News

"Már most óriási hatással van a játékunkra.

Az első félidőben nem játszott jól, labdákat veszített, ilyenkor az ember azt gondolja, hogy "ó, Istenem". Nagyon sok labdát elvesztettünk. Szerintem a Wolves legnagyobb helyzetei abból adódtak, amikor a középkörben adtuk el a labdát. A második félidőben

És így meg tudtunk fordítani egy nagyon jó meccset" - mondta a Liverpool edzője, akinek a csapata öt meccs után még veretlen a Premier League-ben.