Borzalmas ügyetlenség: hihetetlen, hogy nem lett gól ebből a támadásból - videó

fbl Horizontal
Vitoria Guimaraes' Venezuelan defender Mikel Villanueva gestures during the Portuguese League football match between Vitoria Guimaraes SC and SL Benfica at the Dom Afonso Henriques stadium in Guimaraes on October 1, 2022. (Photo by MIGUEL RIOPA / AFP)
Vágólapra másolva!
Az élvonalbeli portugál labdarúgó-bajnokságban a Vitória de Guimarães hazai pályán a 96. percben kapott góllal szenvedett vereséget a Portimonense SC csapatától. Ez ellen könnyen tehettek volna a hazaiak, ám a meccs során egy ízben négy százszázalékos ziccert hagyott ki a csapat mindössze hét másodpercen belül.

Az ötödik fordulóban megrendezett meccset a Guimarães várhatta esélyesként, és a 17. percben egy öngóllal vezetést is szerzett, de a hajrában Carlinhos megfordította a meccset a Portimonensének.

Ehhez azonban a vendégeknek segítségre is volt szüksége, mégpedig arra, hogy ne legyen gól egy olyan támadásból, amelyben a hazaiak előtt négy óriási helyzet is adódott. Ám végül mind kimaradt, így a Guimarães nem tudta megszerezni a második gólját.

Vitória SC's bizarre failure against Portimonense
byu/sittingduck__ insoccer

Öt forduló után így a Guimarães maradt kilencpontos, a Portimonense pedig az első győzelmét megszerezve kikerült a kiesőzónából.