Messi még egyszer belerúgott a PSG-be

Nashville SC v Inter Miami CF GettyImageRank2 Ten Soccer Waving - Gesture USA Florida - US State Fort Lauderdale Fan - Enthusiast Photography Major League Soccer Lionel Messi Match - Sport A-List Soccer Celebrity Gulf Coast States PersonalityInQueue Inter
FORT LAUDERDALE, FLORIDA - AUGUST 30: Lionel Messi #10 of Inter Miami CF waves to the fans after a draw during a match between Nashville SC and Inter Miami CF at DRV PNK Stadium on August 30, 2023 in Fort Lauderdale, Florida. James Gilbert/Getty Images/AFP (Photo by James Gilbert / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Inter Miami argentin focistája, Lionel Messi még mindig nem felejtette el, hogy bántak vele előző csapatánál, a Paris Saint-Germainnél.

Messi egy interjúban elmondta, nem úgy alakultak a dolgok Párizsban, ahogy tervezte, de elmondása szerint minden okkal történik, elvégre akkor lett világbajnok, amikor a PSG focistája volt.

A legjobban azonban az fájt neki, hogy nem ismerték el a világbajnoki címe után. „Az argentin keret összes játékosáról megemlékezett a klubja, csak rólam nem, semmi sem történt" – mondta. Ennek oka talán az lehet, hogy Argentína éppen a franciák ellen nyerte meg a világbajnoki döntőt Katarban.

Messi a jövőjéről is beszélt, elmondta, legszívesebben sportigazgató lenne vagy gyerekekkel foglalkozna.