A Liverpool legendája megalázta az Arsenal kapusát, egy rossz színészhez hasonlította

fbl Horizontal
Arsenal's English goalkeeper #01 Aaron Ramsdale warms up ahead of the English Premier League football match between Arsenal and Tottenham Hotspur at the Emirates Stadium in London on September 24, 2023. (Photo by HENRY NICHOLLS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Premier League 6. fordulójának rangadóján az Arsenal 2-2-es döntetlent játszott a Tottenhammel az Emirates Stadionban. Az Ágyúsok kapuját ezúttal is a spanyol válogatott David Raya védte, aki miatt kispadra szorult a közönségkedvenc Aaron Ramsdale. A találkozón aztán Raya bemutatta a szezon legnagyobb védését, majd a kamera Ramsdale-re fókuszált, aki megtapsolta vetélytársa bravúrját. A Liverpool legendája, Jamie Carragher viszont azt mondja, ez Ramsdale-től csak egy színészi alakítás volt.

Az Arsenal Aaron Ramsdale-lel kezdte a szezont, az angol válogatott kapus öt meccsen kezdett. Azonban az ötödik fordulóban Mikel Arteta cserére szánta el magát és a nyáron igazolt David Rayát állította a kapuba az Everton elleni meccsen. A spanyol kapus remekül teljesített, így múlt héten a PSV Eindhoven elleni BL-meccsen, majd vasárnap a Tottenham elleni észak-londoni rangadón is ő védett. A találkozó 38. percében a Brentfordtól igazolt kapus bemutatta a szezon egyik legnagyobb védését, majd néhány másodperc múlva a kispadon ülő Ramsdale-t mutatta a kamera, az angol válogatott kapus pedig látványosan megtapsolta vetélytársa bravúrját.

Jamie Carragher, a Liverpool legendája viszont azt mondja, hogy Ramsdale gesztusa nem volt több puszta színészkedésnél.

mert szerintem Ramsdale teljesen le van sújtva a helyzettől" – idézi a The Sun a Liverpool legendáját, aki a Sky Sports szakértőjeként nézte végig a mérkőzést.

Az eset után Nick Ramsdale, az Arsenal kapusának édesapja teljesen kiakadt Carragher mondandóján, és szimplán "szégyennek" nevezte a korábbi Liverpool-védőt.

Az Arsenalnál egyébként nagyon érdekes a kapuskérdés, ugyanis Mikel Arteta korántsem jelentette ki, hogy mostantól David Raya lenne az első számú kapus. A baszk szakember az Everton elleni meccs után azt mondta, hogy futballban nem szokás meccs közben kapust cserélni, de ha a helyzet úgy hozza, ő ez után készen áll arra, hogy megtegye. Arteta azt is hangsúlyozta, hogy mindig az a kapus fog védeni az Arsenal csapatában, akinek a védési stílusa a leghatékonyabb az adott ellenféllel szemben.