Vágólapra másolva!
A legtöbb játékosnak van valami babonája, ami nélkül nem érzi teljesnek magát. A Manchester United fiatal futballistája, Facundo Pellistri például elárulta, hogy minden meccs előtt elküldi barátnőjének ugyanazt azt az üzenetet.

Az uruguayi válogatott szélső 2020-ban igazolt a Manchester Unitedhez, ahol az elmúlt időszakban kölcsönben a La Ligában szereplő Alavesnél játszott, de a tavalyi szezon végén már bemutatkozhatott a Premier League-ben. Az igazi áttörés a mostani idényben jött meg számára, mivel a klubtól száműzött Antony és Jadon Sancho helyzete miatt több lehetőséghez jutott, és élt is az eséllyel.

Facundo Pellistri egyre többször kap helyet a Manchester United kezdőcsapatában Forrás: AFP/Oli Scarff

A 21 éves játékos a klub honlapjának adott interjúban elárulta, hogy babonából minden mérkőzés előtt a barátnőjének, Cami Garciának elküldi pontosan ugyanazt az üzenetet.

– mondta Pellistri, hozzátéve, hogy ha a párja válaszol az üzenetére, akkor újra el kell küldenie, mielőtt még a pályára lépne. Azonban emellett is számos más furcsa szokásnak a rabja, például a jobb lábán mindig hosszabb zoknit hord, mint a balon.

"Azt hiszem, minden futballistának vannak babonái. Nem tudom, miért – látod, hogy mit csinálsz, és tudod, hogy butaság, de ezek azok a rituálék, amelyeket minden meccs előtt csinálsz" – fogalmazott a fiatal dél-amerikai támadó.