Röhejes sztáredzők és Fradi-parádé az MTK-pályán

775926819 fbl Horizontal
Manchester United's Dutch manager Erik ten Hag (L) gestures to Manchester United's Brazilian midfielder Casemiro (R) as he is substituted during the English FA Cup fourth round football match between Manchester United and Reading at Old Trafford in Manchester, north west England, on January 28, 2023. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
2023 szeptemberének utolsó napját aligha fogják kedenceik között emlegetni a Premier League sztáredzői, akikkel szemben a Ferencváros gólszürettel köszöntötte október érkezését. Napi összefoglaló szeptember 30. legfontosabb eseményeiről.

Kezdjük akkor az NB I-el: a Paks hátrányból fordítva verte 2-1-re a Mezőkövesdet, és ki nem találnák, hogy ki volt a meccs hőse! Nem akármilyen meccset játszott az Újpest és a Debrecen, de mit mondjunk akkor a Ferencvárosra! A címvédő ugyan hátrányba került az MTK ellen, némi hezitálás után azonban beindították a gólgyárat, és az idényben negyedik alkalommal szerezve hat gólt kiütötték a kék-fehéreket. Érthető, hogy Dejan Sztankovics is le volt nyűgözve a látottaktól.

Nem voltak viszont lenyűgözve a Premier League sztáredzői, hiszen Erik Ten Hag, Pep Guardiola és Jürgen Klopp csapatai összesen 0 pontot szereztek szombaton. De nem járt sokkal jobban a PSG sem, amelyik a Clermont otthonában gyarapította szégyenfoltjai számát.

A női kézilabda Bajnokok Ligájában megszerezte első pontját a Ferencváros, ugyanakkor a női kosárlabda-bajnokságban a címvédő Sopron vereséggel kezdte a bajnoki idényt.

Tegyük félre kicsit a labdát: robbant a bomba, amiről mindenki tudta, hogy robbanni fog, és Primoz Roglic, a Jumbo-Visma háromsoros Vuelta-, valamint Giro-győztes bringása bejelentette, hogy jövőre elhagyja a holland sztárcsapatot.

Végül pedig, ha jót akarnak nevetni akkor nézzék meg ezt a videót, ha pedig álmélkodni akarnak, akkor ezt a videót ajánljuk!