Vágólapra másolva!
A Manchester United vezetőedzője, Erik ten Hag szerint még van esélyük továbbjutni a labdarúgó Bajnokok Ligája kieséses szakaszába, annak ellenére, hogy csapata két forduló után pont nélkül árválkodik csoportja utolsó helyén.

A keddi játéknap egyik legnagyobb meglepetése volt, hogy a Galatasaray kétszer is hátrányból állt fel a Manchester United ellen, és bár a vendégeket erősítő Mauro Icardi büntetőt hibázott, a török csapat mégis 3-2-re legyőzte a mély gödörben lévő házigazdát. Az angol együttes az első fordulóban 4-3-ra kikapott idegenben a Bayern Münchentől, így még nem szerzett pontot az A jelű négyesben, amelyet a német rivális 6 ponttal vezet, a Galatasaray 4-gyel a második, míg a dán Köbenhavn egy ponttal a harmadik.

- mondta Ten Hag. Hozzátette: minden találkozó nehéz, de tudják, mit kell tenniük annak érdekében, hogy életben tartsák továbbjutási reményeiket a BL-ben.

Erik ten Hag még bízik a továbbjutásban Forrás: AFP/Darren Staples

"Tudjuk, hogy minden mérkőzést meg kell nyernünk ahhoz, hogy meglegyen a lehetőségünk a továbbjutásra" - hangsúlyozta Christian Eriksen, az MU középpályása.

A hazai sorozatban is gyengélkedő Vörös Ördögöknek a mostani a legrosszabb idényrajtjuk az 1989/90-es kiírás óta: szombaton hazai környezetben 1-0-ra kaptak ki a Crystal Palace-tól, ez hét meccs alatt a negyedik vereségük volt a Premier League-ben.

Ten Hag alakulatának a pontvadászatban legközelebb szombaton nyílik lehetősége a javításra, ugyanis a tabella 14. helyén álló Brentfordot fogadja az Old Traffordon, a BL-ben pedig október 24-én látja vendégül a Köbenhavn együttesét.