Vágólapra másolva!
Először is mindenkit megnyugtatunk, hogy nem lett fekete nap a péntek 13, igaz olyan nagy szerencsét sem sokaknak hozott. Lássuk, miről szólt a várva-várt nap.

Dárdai Pál kórházban! De nyugalom, csak a főnökét látogatta meg, aki egy ostoba poén kedvéért olyan súlyosan megsérült, hogy majdnem lebénult.

A magyar válogatott védelmének oszlopa, Willi Orbán is sérült. A kőkemény játékos szerencsére nincs kórházban, de a ma esti (20.45, Origo élő!) szerbek elleni Eb-selejtezőt csak a tévén nézi. Ahogy az édesapja is, aki exkluzív interjút adott lapunknak!

Ha már válogatott: jó lenne egy-két olyan gólt látni Szoboszlai Dominiktól, mint, amivel a liverpooli gólszépségversenyen aratott.

Azt mondtuk az előbb, hogy Eb-selejtező? Akkor gyorsan tegyük hozzá, hogy két csapatnak már nem kell izgulnia, hogy ott lesz-e a jövő nyári németországi tornán (igen).

Az argentinoknak sem nagyon kell izgulniuk, igaz ők nem az Eb-re, hanem már a 2026-os világbajnokságra selejteznek, de Messiék a vb-győzelem óta verhetetlenek, amiben a hírhedt kapusuknak is komoly szerepe van.

Ha valakinek mégis van izgulnivalója, az Cristiano Ronaldo, de neki is csak akkor, ha Iránba szólítja a kötelesség. Mi a helyében beteget jelentenénk aznapra...

Sok-sok gól után első piros lapját is megkapta Lisztes Krisztián. A Fradi fiatal csatára biztosan tanul a DVSC elleni esetből, mindenesetre az MLSZ fegyelmi bizottsága kiszabta rá a büntetést.

Örvendhetnek viszont a Red Bull Forma-1-es csapat Ricciardo-rajongó szurkolói. Persze, csak módjával, ahogy az ausztrál kedvenc is csak mértékkel tér vissza az osztrákokhoz.

Azt mondjátok, hogy sportos államfőtök van? Na, fogjátok meg a söröm! Budapest Maraton vagy jégkorong, Novák Katalinnak egyre meg!