Korábbi csatára szerint fantasztikus volt a hangulat a Fradi meccsein

SOCCER, FOOT, FOOTBALL, VOETBAL, FIRST DIVISION, D1, EERSTE KLAS Horizontal
Genk's Joseph Paintsil celebrates after scoring during a soccer match between KRC Genk and KV Mechelen, Friday 29 April 2022 in Genk, on day 2 of the 'Europe play-off' of the 2021-2022 'Jupiler Pro League' first division of the Belgian championship. BELGA PHOTO JOHAN EYCKENS (Photo by JOHAN EYCKENS / BELGA MAG / Belga via AFP)
Vágólapra másolva!
Szívesen emlékszik vissza a Ferencvárosnál töltött idényére Joseph Paintsil, aki csütörtökön a Genk színeiben a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörében ellenfélként néz szembe a zöld-fehérekkel.

- nyilatkozta szerdán a Cegeka Arenában a 25 esztendős támadó, akinek utóbbi találatát akkor az Év legszebb gólja címre is jelöltek.

A kilencszeres ghánai válogatott futballista megjegyezte, azóta is folyamatosan figyelemmel követi a Ferencvárost, amely szerinte remek csapat, jó futballt játszik, és nem véletlenül vezeti a magyar bajnokságot.

Paintsil elárulta, remek hangulatú összecsapásra számít csütörtökön, és bízik benne, hogy góllal vagy gólpasszal segíteni tudja majd csapatát. Hozzátette, egyben szeretnének emlékezetes estét szerezni a szurkolóiknak, céljuk a továbbjutás a csoportból.