Milák beszélt a terveiről, Szoboszlait pálinkával ünnepelték, hős lett a Galatasaray kapusa

Szoboszlai Dominik, Liverpool
Dominik Szoboszlai of Liverpool applauds the fans after the Premier League match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at Molineux, Wolverhampton on Saturday 16th September 2023. (Photo by Gustavo Pantano/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Rengeteg minden történt október 23-án is a sportvilágban. Többek között az olimpiai bajnok magyar úszó, Milák Kristóf beszélt a terveiről, Angliában pálinkával ünnepelték Szoboszlai Dominikot, és a Galatasaray kapusa, Fernando Muslera egy hősies tettet hajtott végre a Besiktas ellen.

A nyári fukuokai világbajnokságot fizikális és mentális okokra hivatkozva kihagyó Milák Kristóf az edzéseket szeptember elején kezdte újra, ám a hétvégi budapesti világkupát így is kihagyta. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó a Hír TV-nek elárulta, mostantól csak és kizárólag a jövő évi párizsi olimpiára koncentrál.

Szoboszlait pálinkával ünnepelték Forrás: NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto/Mi News

Az interneten egy Szoboszlai-dal is futótűzként kezdett el terjedni, ezt az angol sztárcsapat drukkerei Chuck Berry legendás Go, Johnny go! (Johnny B. Goode) című slágere alapján írták. A szellemes dalszövegben pálinkával ünnepelték a Liverpool magyar játékosát. A magyar játékosnak egyébként nem csak ezekkel a dalokkal kedveskedtek a szurkolók, ugyanis egy Whitney Houston- és egy Harry Styles-sláger részletét is átköltötték Szoboszlai tiszteletére.

Nem mindennapi jelentek játszódtak le a Galatasaray-Besiktas (2-1) rangadón a török bajnokság 9. fordulójában. A hazai csapat 37 éves kapusa, Fernando Muslera ugyanis hős lett a fantasztikus megmozdulása miatt. A szurkolók nem győzték dicsérni a hőssé váló kapust.