Vágólapra másolva!
Egészen elképesztő, hogy mi minden történt október utolsó vasárnapján, még felsorolni sem könnyű, éppen ezért ajánljuk, hogy olvassa el alábbi cikkünket.

A nap rögtön egy borzalmas hírrel indult: Kolumbiában motoros bűnözők elrabolták Luis Díaz szüleit. A Liverpool focistájának édesanyját már sikerült kiszabadítani, az édesapja viszont továbbra sincs meg.

Majd jött a hír a brit hokibajnokságból, hogy egy meccsen szenvedett halálos sérülést egy korább NHL-játékos.

Igazából estére is jutott sajnos véres dráma, amiről az Olympique Marseille huligánjai gondoskodtak a Lyon elleni bajnoki előtt...

Ezek után már csak egy kisebb dráma maradt, mégpedig az, hogy a nagyszájú Tyson Fury bizony közelről is megnézte a ring padlóját a Francis Ngannou elleni rijádi meccsen.

A magyar minifociválogatott vb-drámája már szinte felüdülésként fog hatni az előzőek után. Ahogy az is, hogy Ádám Martin immár kétszeres dél-koreai bajnok az Ulszan Hyundai csapatával!

Délután Szoboszlai Dominik vezérletével nyert a Liverpool a PL-ben, a két gólpasszt kiosztó magyar sztár nem véletlenül lett a meccs legjobbja.

Lejátszották az NB I legnagyobb presztízsű párharcának idei első felvonását, és, ahogy az előző 15 Fradi-Újpesten, úgy ezúttal sem tudták a lila-fehérek megállítani a zöld-fehéreket.

A Ferencváros után a Győr is nyert és hibátlan maradt a női kézilabda BL-ben.

Reméljük maradt még idejük és energiájuk, mert mindenképpen érdemes elolvasni Marozsán Fábiánnal készült interjúnkat, hiszen a magyar sport új csillaga ritkán nyilatkozik ilyen terjedelemben.