Ronaldo megint hisztizik: a bíró lecserélését követelte - videó

Al Nassr v Al-Ettifaq - Saudi Arabia Pro League Cristiano Ronaldo,Football,Saudi Arabia Pro League,Soccer Horizontal
RIYADH, SAUDI ARABIA - OCTOBRE 31: Cristiano Ronaldo of Al Nassr reacts in response the chants of Al-Ettifaq fans during Saudi Arabia Pro League football match between Al Nassr and Al-Ettifaq at Al-Awwal Park, in Riyadh, Saudi Arabia on October 31, 2023. Mohammed Saad / Anadolu (Photo by Mohammed Saad / ANADOLU / Anadolu via AFP)
Vágólapra másolva!
A szaúdi King Of Champions elnevezésű kupasorozatban a Cristiano Ronaldóval felálló Al-Nasszr a Steven Gerrard által vezetett Al-Ettifaq csapatát fogadta. A találkozón az ötszörös aranylabdás portugál támadó ismét főszereplővé vált, ezúttal azonban nem a góljaival, hanem azzal, hogy nem volt elégedett a játékvezető teljesítményével, akinek a lecserélését követelte.

Az első félidő 12. percében Ronaldo kapott egy sárga lapot, majd az első játékrész végén a bíró elvett egy gólt az Al-Nasszrtől, ráadásul könyöklés miatt kiállította a csapat brazil játékosát, Anderson Taliscát. A második félidőben aztán Ronaldo már nem bírta cérnával, és a játékvezető egyik újabb - véleménye szerint - rossz ítélete után a bíró lecserélését követelte.

A találkozó egyébként gól nélküli döntetlent hozott, a hosszabbításban aztán a Liverpool korábbi BL-győztes támadója, Sadio Mané megszerezte az Al-Nasszr győztes gólját.