Vágólapra másolva!
A labdarúgó Merkantil Bank Liga 14. fordulójában a Vasas hazai pályán 3-0-ra legyőzte a Budapest Honvédot, ezzel a kispesti csapat továbbra is a tabella 13. helyén áll és csak két pont választja el a kiesőzónától. A találkozó lefújása után nem mindennapi jelenetek játszódtak le az Illovszky Rudolf Stadionban, az történt ugyanis, hogy a Vasas védője, Baráth Botond felment a lelátóra a kispesti szurkolók közé és lelkesítő beszédet tartott nekik.

A 31 éves Baráth Botond a Honvéd saját nevelésű játékosaként tagja volt a 2017-es Marco Rossi által irányított bajnokcsapatának. Nem mellesleg több mint egy évtizedet töltött Kispesten, így valamelyest érthető, hogy bár jelenleg már a Vasas játékosa, továbbra is szívén viseli korábbi csapata sorsát.

Baráth Botond rengeteg szidalmat kapott a meccs után a Vasas-szurkolóktól Forrás: Vasas FC/Facebook

A lefújás után Baráth Botond lepacsizott a Vasas-szurkolókkal, majd felment a vendégszektorba, ahol lelkesítő beszédet mondott a kispesti szurkolóknak.

- üvöltette a Honvéd-szektorban Baráth Botond.

Az eset után a 11-szeres magyar válogatott focista kapott hideget-meleget a Vasas-szurkolóktól, mondván nem elég elkötelezett a csapat mellet.

„Szó sem volt arról, hogy bárkivel tiszteletlen szerettem volna lenni, főleg nem a Vasas-szurkolókkal.

- mondta a Vasas honlapjának Baráth Botond, aki hangsúlyozta, hogy minden edzésen és minden mérkőzésen a Vasas sikeréért dolgozik, ahogyan eddig, úgy ezután is minden erejével azon lesz, hogy hozzásegítse a Vasast a céljai eléréséhez.