Így szidta a bírót Bognár György a Debrecen elleni vereség után - videó

MOL Magyar Kupa-döntő, MOL Magyar Kupa, döntő, Puskás Aréna, Ferencvárosi TC, Paksi FC, Ferencváros, Paks, május 11, Magyar Kupa, foci, meccs, futball
Bognár György, a Magyar Kupában ezüstérmes Paks edzője
Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB I 13. fordulójában a Paks 1-0-ra kikapott a Debrecen otthonában. A meccs után a vesztes csapat edzője, Bognár György nagyon mérges volt a játékvezető és a videóbíró döntései miatt.

Győzelem vagy döntetlen esetén a Paks a Fradi előtt a vezetést is átvehette volna a tabellán, azonban a Debrecen Vajda Botond góljának köszönhetően otthon tartotta a három pontot. A találkozó után a paksiak vezetőedzője, Bognár György feldúltan nyilatkozott az M4 Sportnak.

"Egyáltalán nem érzem azt, hogy vereséget kellett volna szenvednünk, szerintem végig partiban voltunk, jól játszottunk. Furcsa ítéletek voltak ma a meccsen. Nyilván a videóbíró tisztábban látja, mint mi, de

Furcsa volt ilyen szempontból ez a meccs" - mondta Bognár György, miután csapatának megszakadt a nyolc bajnoki meccsen át tartó veretlenségi sorozata.

Bognár György dühös volt a Debrecen elleni meccs után Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Csak én magam láttam három szituációt, amikor a labda ott sem volt, lerántották, felrúgták a Papp Kristófot szögleteknél, szabadrúgásoknál, sőt, akcióban is volt ilyen.

tette hozzá a Paks edzője.

A Debrecen-Paks meccs utáni nyilatkozatokat a linkre kattintva lehet megtekinteni.