Élő adásban röhögték ki a Chelsea fiatal sztárját az első válogatott meccse után - videó

Cole Palmer
Cole Palmer a Málta elleni Eb-selejtezőn mutatkozott be az angol válogatottban
Vágólapra másolva!
A Chelsea 21 éves sztárja, Cole Palmer a Málta elleni Eb-selejtezőn mutatkozott be a felnőttek között az angol válogatottban. A mérkőzés utáni nyilatkozatát követően a műsorvezetők élő adásban nevették ki a focistát, aki egy kínos jelenet főszereplője lett.

A Manchester Cityben nevelkedett Cole Palmer az előző szezonban tagja volt Pep Guardiola verhetetlen csapatának, amely a Premier League-et, az FA-kupát és a Bajnokok Ligáját is megnyerte. A 21 éves, több poszton is bevethető középpályás idén nyáron a Chelsea-hez igazolt, és jó teljesítménye miatt az angol válogatott szövetségi kapitánya, Gareth Southgate úgy döntött, lehetőséget ad neki a felnőttek között.

Cole Palmer a Málta elleni Eb-selejtezőn mutatkozott be az angol válogatottban Forrás: AFP/Henry Nicholls

Palmer a Málta ellen 2-0-ra megnyert Európa-bajnoki selejtezőn mutakozott be az angol válogatottban, a 61. percben állt be Marcus Rashford helyére. A tehetséges focista a lefújást követően a pálya mellett a Channel 4 műsorvezetőinek nyilatkozott, majd a végén udvariasan el akart köszönni mind a négy tévés kollégától.

A nézőkhöz beszélő Jules Breach azonban először nem vette észre Palmer szándékát, majd a kínos jelenet után kezet fogtak, végül pedig mindenki hatalmas nevetésben tört ki,

aztán a futballista távozott.