Vágólapra másolva!
2016-ban pattant ki egy Nógrád vármegyei származású sportember fejéből az ötlet, mi lenne, ha egy kalap alá gyűjtené a térség legjobb kis- és nagypályás együtteseit. Mára már hatalmas népszerűségnek örvend az országos viszonylatban egyedülállónak nevezhető kezdeményezés.

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a Nógrád vármegyei kispályás "BL-t"

Az első alkalommal hat résztvevővel került sor a megmérettetésre. Az idő előrehaladtával egyre inkább komolyabbá vált ez az országos viszonylatban egyedülállónak nevezhető kezdeményezés, amelyen nem fogott ki a koronavírus-járvány sem.

Nagy küzdelem várható Forrás: Nógrádifoci

Legutóbb egy helyszínen, 16 capat jött össze a fináléra,

az idei, VIII. tornán viszont két napon keresztül 32 együttes lesz érdekelt.

A tét a Nógrádifutball-ReklámPress Kispályás Szuperkupa első helye. A mostani győztesnek a bajnoki címvédő Vi-Szövi csapatát kell letaszítania a trónról.

Jön a Balassagyarmati megmérettetés

December 9-én, szombaton a balassagyarmati Városi Sportcsarnokban 20 résztvevő együttes számára lesz adott a lehetőség, hogy bejusson a december 17-i, salgótarjáni fináléba.

Jön a kvalifikáció Forrás: Nógrádifoci

Az aktuális mezőny kapcsán elmondható, minden

olyan klub meghívást kapott az eseményre, amely a mögöttünk hagyott mintegy egy évben olyan eredményt tudott letenni az asztalra, ami alapján jogosult a meghívásra.

A színvonalat növelve két régión túli csapat, a címvédő Vi-Szövi és a Guti Klíma-Hollywood is tiszteletét teszi majd a mindent eldöntő játéknapon.