Vágólapra másolva!
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában a címvédő Manchester City a szerb Crvena zvezda vendége lesz szerda este. A találkozó előtti éjszaka a két szurkolótábor máris találkozott egymással Belgrádban, az összecsapás pedig nem múlt el balhé nélkül.

A hírek szerint mintegy harminc fiatal álarcos és felfegyverkezett Crvena zvezda-szurkoló kedd este megtámadta az angol csapat nagyjából húsz drukkerét egy belgrádi kocsmában.

A szerbek botokkal többször is megütötték az ellenfél fanatikusait.

A rendőrség már keresi az eset után elmenekült elkövetőket, akiket a biztonsági kamera felvételei alapján próbálnak elfogni.

Tét nélküli mérkőzés következik

Az utolsó forduló előtt már biztossá vált, hogy a Manchester City csoportelsőként jut a nyolcaddöntőbe, míg a Crvena zvezda biztosan csoportutolsóként búcsúzik az európai kupaporondtól. A BL-címvédő a hétvégén négy, nyeretlenül megvívott bajnoki után győzni tudott a Premier League-ben, míg a belgrádiak szintén egy hétvégi győzelemmel átvették a vezetést a szerb bajnokságban a városi rivális Partizannal szemben.

A G csoport két mérkőzésére (azaz a Crvena zvezda–Manchester City és az RB Leipzig–Young Boys találkozóra) szerda este 18:45-től kerül sor.