Vágólapra másolva!
Nem múlt el balhé nélkül a Hertha BSC idei utolsó német másodosztályú összecsapása, amelyen a berlini csapat 0-0-s döntetlent játszott a VfL Osnabrück csapatával az Olimpiai Stadionban. Dárdai Pál együtteséből Florian Niederlechner a kiállítás sorsára jutott, aki ezután élőben küldött el mindenkit melegebb éghajlatra.

Florian Niederlechner komoly balhét okozott

A meccsen a Hertha focistája, Florian Niederlechner komoly balhét okozott. A 33 éves támadó a találkozó hajrájában egy rosszul sikerült belépő után eltalálta a vendégek közül Lukas Kunze vádliját.

Florian Niederlechner nem tudott parancsolni az indulatainak Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Soeren Stache

Patrick Ittrich játékvezető ezt egy sárga lappal jutalmazta, az eset után senki nem reklamált tovább. A videószobából azonban szóltak, hogy Ittrich nézze meg a képernyőn keresztül is a belépőt, ennek hatására pedig kiállította a támadót - írja a Ripost.

Niederlechner kiakadt a döntésen és lefelé menet a következőket ordította az őt vevő tévékamerába: Srácok, ti őrültek vagytok! Sz.r videózás!

- szúrta ki a Bild.

Később már higgadtabban tudott beszélni a történtekről, de továbbra sem érti, hogy miért jutott a kiállítás sorsára: „Tudom, hogy volt kontakt, de nem érkeztem nagy rössel. Minden oké volt, ellenfelem egyből felállt és utána még nevetett is. Aztán jött a videózás. Az állóképből az látszott, hogy nyitott talppal érkeztem. Pontosan emiatt nem akarja senki a videós bizonyítékot, nincs rá szükség."

Dárdai Pál sem hagyta szó nélkül az esetet

A botrányt nem hagyta szó nélkül a Hertha vezetőedzője, Dárdai Pál sem.

Dárdai Pál is értetlenül állt az eset előtt Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Soeren Stache

„Nem láttam a jelenetet a tévében. Viszont az az érzésem, hogy