Vágólapra másolva!
Kórházba került a Paris Saint-Germain és az argentin válogatott korábbi sztárfocistája, Ezequiel Lavezzi, miután kulcscsonttörést és hasi sérüléseket szenvedett az otthonában.

Dél-amerikai sajtóhírek szerint az olimpiai bajnok argentin labdarúgót az uruguayi Punta del Este városában található Sanatorio Cantegrill kórházba szállították, ám egyelőre egymásnak ellentmondó hírek érkeztek a sebesülés körülményeiről. Az El Observador hatósági forrásokra hivatkozva arról írt, hogy a 38 éves futballistát az egyik családtagja késelte meg, miután vitába keveredtek egy tartozás miatt a támadó otthonában rendezett bulin hajnali 5 óra körül.

Súlyos sérülésekkel került kórházba a korábbi argentin sztárfocista, Ezequiel Lavezzi (b) Forrás: AFP/Juan Mabromata

A TYC Sports információi szerint azonban Lavezzi családja tagadja ezeket a híreket, és ragaszkodik ahhoz, hogy a 2019-ben visszavonult vb-ezüstérmes focista a sérülését villanykörte-csere közben szerezte, mivel állítólag leesett a létráról. A Belügyminisztérium azonban arról tájékoztatott, hogy Lavezzit nem szúrták meg, hanem eltörte a kulcscsontját, mert elesett, amikor az egyik rokona megpróbálta elvenni a kezében tartott kést. Tovább bonyolítja az ügyet, hogy a Clarin is közölt hírt, hogy a helyi rendőrség nem erősítette meg a késelést, így egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan hogyan történt a baleset.

Az argentin válogatottal 2008-ban olimpiát nyerő Lavezzi négy éve a kínai Hebei FC-ben fejezte be a pályafutását, előtte a PSG, a Napoli és a Genoa meghatározó játékosa volt.