Vágólapra másolva!
Az átigazolási hírekkel és a játékosok piaci értékével foglalkozó német Transfermarkt elkészítette legújabb frissítését, amiben Szoboszlai Dominik értéke tovább nőtt.

Szoboszlai Dominik az egyik legnagyobb nyertes

A bajnoki cím egyik várományosaként emlegetett Liverpoolnál a németek külön említik Szoboszlai Dominikot, akinek kapcsán kiemelik, hogy azonnal beilleszkedett a csapatba és érkezése óta minden meccsen kezdő volt a Liverpool bajnoki meccsein. A Transfermarkt listáján további érdekességeket is találni Szoboszlai előrelépése mellett.

Szoboszlai Dominiknak van minek örülnie Forrás: instagram.com/szoboszlaidominik

Szoboszlai 70 millió eurós értéke tovább emelkedett, ma már 75 millió a piaci értéke, amivel beérte a csapaton belül a kolumbiai Luis Diazt, akinek az értéke nem változott. A csapat harmadik legértékesebb focistája Trent Alexander-Arnold, akinek 70 millió a piaci értéke.

Érdekesség, hogy a hétvégi ellenfél, Manchester United csapatából senki nem ér annyit, mint Szoboszlai. Marcus Rashford és Bruno Fernandes értéke is 70 millió euró, nekik öt-öt millióval csökkent az értékük, de a United csapatánál szinte mindenki lefele ment a listán.

Vesztesek és nyertesek

A lista élén az angol bajnokságban Erling Haaland áll, a Manchester City támadójának továbbra is 180 millió euró az értéke. A listán a topjátékosok közül a legnagyobb előrelépést Rodri, Declan Rice és Julián Álvarez mutatta be, nekik egyaránt 10-10 millióval nőtt az értékük, de a Manchester City fiataljának, Rico Lewisnak a piaci értéke 18 milliót emelkedett

A Manchester United játékosai közül Mason Mount és Casemiro értéke is sokat zuhant, de a Newcastle csapatából az eltiltott Sandro Tonali értéke esett a legtöbbet, 18 millió eurót.