A Liverpool edzője felajánlotta a kulcscsontját, majd a bírókat szidta

Jürgen Klopp, Szoboszlai Dominik, Liverpool
Liverpool's German manager Jurgen Klopp (L) congratulates Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai (R) at the end of the English Premier League football match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, north west England on December 23, 2023. Liverpool and Arsenal equalised 1 - 1. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Premier League 18. fordulójának csúcsrangadóján a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool 1-1-es döntetlent játszott az Arsenal ellen az Anfield Roadon. A találkozó egyik legkülönlegesebb jelenete Jürgen Klopp esése volt – a német edző erről és a játékvezető egyik döntéséről is beszélt.

Cimikasz sérülése

A találkozó 35. percében a Liverpool balhátvédje, a görög Konsztandínosz Cimíkasz vállsérülést szenvedett és le is kellett cserélni, miután Bukayo Saka felborította az oldalvonal mellett. Ráadásul a görög játékos akkorát esett, hogy még a saját edzőjét, Jürgen Kloppot is felborította. A jelek szerint a védőnek hónapokat kell kihagynia, ráadásul a posztjáról korábban már Andy Robertson is kiesett sérülés miatt.

Cimikasz járt rosszabbul az eséstől Forrás: AFP/Paul Ellis

„Persze nekem sem esett jól, de igazából nem fájt semmim.

ami beárnyékolja ezt a napot. Szívesen odaadnám a saját kulcscsontomat, hogy ő azonnal ismét egészséges legyen" – idézte Kloppot a Magyar Nemzet.

A német edző hozzátette, egy másik játékosa,

Luis Díaz is térdsérülést szenvedett,

de remélhetőleg ő hamar felépül belőle.

Klopp csak az elmaradt tizenegyes miatt csalódott

Jürgen Klopp az eredmény és a csapata játéka miatt miatt nem volt csalódott, viszont számon kérte a videóírós szobán az elmaradt tizenegyest az Arsenal-játékos Martin Ödegaard kezezéséért.

Nagy küzdelmet hozott a Premier League rangadója Forrás: AFP/Paul Ellis

„Ha valaki nem volt biztos benne, hogy ott van a helyünk az élmezőnyben, annak ez az eredmény is megmutatja, hogy oda tartozunk. szuper intenzív mérkőzés volt egy nagyon erős csapat ellen, amiből lehet önbizalmat meríteni – idézte a Liverpool edzőjének véleményét a Magyar Nemzet. –

Elhiszem, hogy a játékvezető esetleg nem láthatta az esetet onnan, ahol helyezkedett, de

A tabellán továbbra is egypontos hátrányban második helyen álló Liverpool legközelebb kedden, az újonc Burnley otthonában lép pályára.