Vágólapra másolva!
Hétvégén Szaúd-Arábiában rendezték a "Leszámolás napja" elnevezésű nagyszabású bokszgálát, melyen Anthony Joshua és Deontay Wilder is ringbe lépett. A gálán több sztárvendég is tiszteletét tette, ott volt a UFC-legenda Conor McGregor és a szaúdi labdarúgó-bajnokság legnagyobb csillaga, az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo is. Utóbbiról ráadásul elterjedt az a pletyka is, hogy a Premier League-ben listavezető Arsenalhoz igazol.

Ronaldo a nagyszabású bokszgála alatt folyamatosan a kamerák kereszttüzében volt. A közösségi oldalakat ellepte az a videó, amikor leült mellé Conor McGregor, a ketrecharcos legenda, aki megállás nélkül szórakoztatta a portugál sztárfocistát.

A gálának aztán volt egy másik vicces része is, amikor a boksz promóterként dolgozó, Ronaldo mellett helyet foglaló Frank Warren egyszer csak belenézett a kamerába és a portugálra mutatva azt mondta: "az Arsenalba igazol."

Ronaldo nevetve fogadta Frank Warren megjegyzését, bár portugál támadó tavaly elmondta, hogy szimpatizál az Arsenallal. Mint ismert, az ötszörös aranylabdás támadó tavaly novemberben botrányos interjút adott Piers Morgannek, aminek az lett a következménye, hogy kirúgták a Manchester Unitedtól.

Cristiano Ronaldo és a kisfia a "Leszámolás napja" elnevezésű bokszgálán Forrás: AFP/Fayez Nureldine

Abban az interjúban mondta Ronaldo, hogy kedveli az Arsenal játékát, és bízik az észak-londoni csapat bajnoki címében.

Először a Manchester United, de ha nem, akkor az Arsenal az a csapat, amely játékát szeretem nézni. Kedvelem azt a csapatot. És az edzőt is. Szerintem remek együttesük van. És ha nem a Manchester United nyeri meg a Premier League-et, akkor annak örülnék, ha az Arsenalnak sikerülne” – mondta a portugál támadó, aki a botrányos interjúja után a szaúdi Al-Nasszr csapatához igazolt.