Vágólapra másolva!
Fabrizio Romano, átigazolási hírekben jártas olasz újságíró a közösségi oldalán tudatta, hogy Isco Alarcón, a Real Madriddal ötszörös BL-győztes középpályás 2027-ig meghosszabbítja a szerződését a Betis csapatánál.

Isco 2013-ban a Málagából került a Real Madridba, ahol 2022-ig játszott, és részese volt a klub történelmének egyik legsikeresebb időszakának, így ötszörös Bajnokok Ligája-győztesnek mondhatja magát. A fővárosi klubban 353 tétmérkőzésen 53 gólt szerzett.

Isco és Carlo Ancelotti a Betis-Real Madrid meccs lefújása után Forrás: AFP/Cristina Quicler

A 31 éves középpályás aztán 2022 nyarán a Sevilla csapatához igazolt, de az előző szezonja nem úgy alakult, ahogyan azt várták. A 38-szoros spanyol válogatott játékos sorozatot figyelembe véve 19 mérkőzésen jutott szóhoz, melyeken egy gólt és három gólpasszt jegyzett. Télen aztán Sevilla edzője, Jorge Sampaoli a katari világbajnokság előtt jelezte, hogy nem számít a továbbiakban a játékosra.

Isco ezt követően szerződést bontott a Sevilla csapatával, majd egy ideig úgy tűnt, Schäfer András csapattársa lesz az Union Berlinnél, azonban a szerződtetése az utolsó pillanatban meghiúsult, így tavasszal csapat nélkül maradt. Nyáron aztán aláírt a Sevilla városi riválisához, a Real Betishez, amelyben valósággal kivirult. Isco kulcsszerepet kapott Manuel Pellegrini vezetőedzőtől, az őszi szezonban 17 spanyol bajnokin kezdett, ezeken kilencszer választották meg a mérkőzés legjobb játékosának.

Isco szenzációsan futballozik a Betisben Forrás: NurPhoto via AFP/DAX Images

Fabrizio Romano azt írja, hogy a Betisnél rendkívül elégedettek a rutinos középpályással, aki már el is fogadta a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát, ami 2027 nyaráig szól.