Vágólapra másolva!
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 19. fordulójának keddi mérkőzésén a Rayo Vallecano 2-0-ra nyert a Getafe vendégeként. A meccs azonban nem elsősorban a gólok, sokkal inkább a piros lapok miatt marad emlékezetes. Főleg az ex ManUnited-sztár, Mason Greenwood megnyilvánulása miatt.

A meccs első piros lapjára a 40. percig kellett várni, amikor Juanmi Latasa könyöklésért megkapta a második sárga lapját. Nem sokkal utána a Rayo kihasználta az emberelőnyt, a ráadás pillanataiban Sergio Camello talált be.

Mason Greenwood kiborult a bíróra Forrás: The Sun

A második félidő második percében megduplázta az előnyét a Rayo Vallecano, ismét Camello volt eredményes. A kétgólos hátrányt nehezen viselte a Getafe angol sztárja, a nemrég szexuális erőszakkal vádolt Mason Greenwood, aki

előbb reklamálásért jutott a kiállítás sorsára, majd mutatta, hogy nem igazán ért egyet a bíró döntésével, akinek valami nincs rendben az agyával.

A meccs után a Getafe edzője, Jose Bordalas elárulta, hogy az ex-Man Utd sztárt azért küldték ki, mert azt mondta:

- írja a Sun.

Érdekesség, hogy a pályán kívül a hazaiak uruguayi védője, Damian Suarez is piros lapot kapott.

A három piros lap után talán nem túlzás azt állítani, hogy Jorge Figueroa Vázquez főszereplő akart lenni a meccsen, ez össze is jött neki.

La Liga, 19. forduló
Getafe-Rayo Vallecano 0-2 (0-1)
Real Sociedad-Alaves 1-1 (0-0)