Vágólapra másolva!
A Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool labdarúgói egyenként és csapatként is bíznak magukban, Jürgen Klopp vezetőedző szerint ezért tudják sokszor megfordítani a mérkőzéseket, ha hátrányba kerülnek.

Klopp szerint bíznak magukban, ezért tudnak sokszor fordítani

A Vörösök szerdán este, a Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén 0-1-ről jöttek vissza, és nyertek 2-1-re. Minden sorozatot figyelembe véve a gárdának ebben a szezonban már hetedszer sikerült fordítania olyan meccsen, amelyen 1-0-ás hátrányba került.

Jürgen Klopp szerint bíznak magukban Forrás: AFP/Peter Powell

"Ahhoz, hogy meg tudj fordítani egy mérkőzést,

- mondta Klopp a szerdai találkozó után.

"Ebben a szezonban ez nálunk működik. Pedig

sok nehézséggel kell megküzdenünk, és senki sem tudta, erre hogyan fogunk reagálni. Ezt nem lehet tervezni, erre nem lehet készülni, ez csak történik" - tette hozzá a német szakember.

Szoboszlai Dominikék edzője, Jürgen Klopp büszke a csapatára Forrás: AFP/Paul Ellis

"A fiúk megcsinálták a Bournemouth ellen, a Newcastle ellen idegenben,

- fogalmazott Klopp.

Szoboszlai Dominik hamarosan visszatérhet

A szerdai kupatalálkozón is egy cserejátékos, Cody Gakpo szerezte a győztes gólt, ebben a szezonban már 30. alkalommal fordult elő, hogy egy kispadról beállt futballista vállalt oroszlánrészt egy találatban, a Liverpool ezzel toronymagasan listavezető a Premier League-klubok között.

A bajnokságban éllovas Liverpool a PL-ben legközelebb január 21-én lép pályára, amikor Kerkez Milos csapatához, a Bournemouth-hoz látogat.

A hétfői Az Év sportolója gálán az év férfi sportolójává választott Szoboszlai combsérüléssel küzd, ezért nem lépett pályára a szerdai, liverpooli kupameccsen.