Közröhej tárgya lett a FIFA Lionel Messi újabb díjazása miatt - itt vannak a legjobb mémek

FIFA, díjátadó, gála, foci, Lionel Messi
LONDON, ENGLAND - JANUARY 15: FIFA Best Men's Player Award Lionel Messi name is displayed on a giant screen during The Best FIFA Football Awards 2023 at The Apollo Theatre on January 15, 2024 in London, England. Stringer / Anadolu (Photo by STRINGER / ANADOLU / Anadolu via AFP)
Vágólapra másolva!
Hétfőn este Londonban rendezték meg a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) éves díjkiosztó gáláját, amely során a 2023-es év legjobbjait díjazták. Az Év játékosa-díjat hatalmas meglepetésre a nyolcszoros aranylabdás Lionel Messi kapta, aki a Manchester Cityvel triplázó Erling Haaland előtt szerezte meg a kitüntetést – amit Thierry Henry vett át helyette. Tette mindezt annak ellenére Messi, hogy a tavalyi évben a Paris Saint-Germain, az Inter Miami és az argentin válogatott színeiben sem volt igazán eredményes. A végeredmény a szurkolók szavazatai mellett a szövetségi kapitányok, válogatottak csapatkapitányai és újságírók voksai alapján alakult ki – Marco Rossi és Szoboszlai Dominik is Haalandot tette az első helyre –, ugyanakkor a mémgyárosok mégis Messi mellett a FIFA-t pécézték ki maguknak, hogy egyáltalán megvalósulhatott az, hogy az argentin kapta a díjat. Jöjjenek a legjobb mémek!

Lionel Messit még 2048-ban is díjazni fogják Aranylabdával és FIFA Év játékosa-díjjal azért, mert 2022-ben világbajnok lett?