Vágólapra másolva!
Miközben a Ferencváros játékosai a spanyolországi edzőtáborban készülnek az idény folytatására, egy Bajnokok Ligája-győztes legenda tűnt fel a klub népligeti edzőközpontjában.

A 10-szeres brazil válogatott hátvéd, mint azt a ferencvárosi klubmédiának adott nyilatkozatában elmondta, nem a Konferencia-liga tavaszi idényére készülő csapatot fogja erősíteni, csupán jóbarátját, Hajnal Tamást érkezett meglátogatni Budapestre.

Maxwellt barátja, Hajnal Tamás vezette körbe a Népligetben Forrás: Fradi.hu

"Boldog vagyok, hogy itt lehetek, és láthatom egy kedves barátomat. Az UEFA-nál találkoztunk, együtt végeztünk el egy kurzust, azóta is tartjuk a kapcsolatot Hajnal Tamással" – mondta Maxwell, aki összesen kilenc trófeát nyert a Barcelonával, köztük 2011-ben a Bajnokok Ligáját.

"Budapesten már többször is voltam az UEFA-nál végzett munkám miatt, voltam már válogatott meccsen is, de ez az első alkalom, hogy ebben az edzőközpontban vagyok. Nagyszerű ez a létesítmény, de efelől nem is voltak kétségeim, a klub nagyszerű munkát végez, ezt mutatják a nemzetközi porondon elért eredmények is.

A Fradi egy nagyszerű klub, nagyon sikeres Európában, remek eredményeket érnek el. Bízom benne, tudják folytatni ezt az eredményességet, és a jövőben még erősebbek tudnak lenni, hogy a legmagasabb szinten harcolhassanak" - tette hozzá a brazil focista, aki 2006 és 2009 között focizott együtt az Interben a Fradi jelenlegi edzőjével.