Vágólapra másolva!
A Ferencváros szerdán mutatta be hivatalosan új igazolását, az örmény válogatott jobbszélsőt, Edgar Szevikjant, aki most már azt is elárulta, miért mondott igent a magyar bajnokcsapat ajánlatára.

A 22 éves, négyszeres örmény válogatott szélső érkezése már napokkal korábban biztosnak tűnt, miután több orosz forrás is egybehangzóan állította, hogy az élvonalbeli Pari Nyizsnij Novgorod egyik legjobbja a zöld-fehérek játékosa lesz. Szevikjanért végül 1,1 millió eurót fizetett a Ferencváros, ő pedig most elárulta, hogy miért is bólintott rá a magyar bajnok ajánlatára.

Edgar Szevikjan és a Fradi kölcsönösen sokat vár egymástól Forrás: fradi.hu

"Hallottam már korábban is a Ferencvárosról, hiszen évek óta szerepel a nemzetközi porondon, ráadásul figyelemre méltó teljesítményt nyújt.

– nyilatkozta a leigazolása után a Fradi Médiának Edgar Szevikjan. A 22 éves futballista tudja, hogy a klubnak hatalmas szurkolótábora van, a támogatásuk pedig érzelmileg rengeteget jelent egy futballistának. Csapattársai közül személyesen senkit sem ismer, egyedül Cristian Ramírez ellen játszott Oroszországban, teszi hozzá a Metropol cikke.

De emellett volt valaki, akinek a személye különösen nagy súllyal nyomott a latban a döntés meghozatalakor. Ő pedig nem más, mint a Fradi edzője, Dejan Sztankovics. Szevikjan ugyanis elmondása szerint rendkívül tiszteli a Lazio és az Internazionale korábbi sztárját. A sorozatban ötödik idényében európai kupa főtábláján szereplő Fradit az egyre jobb eredmények mellett a sztáredző személye csak még vonzóbbá teszi a kiszemelt játékosok számára.

"Természetesen ismerem Dejan Sztankovics pályafutását, ő egy igazi legenda a futball világában.

Bízom benne, hogy az én játékom is magasabb szintre emelkedik majd a keze alatt, sokat tanulhatok tőle" - mondta Szevikjan.