Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo csapata, az al-Nasszr a hivatalos honlapján tudatta, hogy megsérült az ötszörös aranylabdás támadó, ezért a szaúdi csapat lemondta a kétmeccses kínai haknitúráját.

A beszámolók szerint a 39 éves Ronaldo izomproblémákkal küszködik, így a január 24. és 28. között esedékes kínai túrán nem léphetett volna a pályára a Sanghaj Senhua és a Csöcsiang elleni találkozón sem. Mivel a kínai szurkolók az ötszörös aranylabdás támadó miatt látogattak volna ki az al-Nasszr meccseire, ezért a klub úgy döntött, hogy elhalasztja a túráját, a barátságos meccseket pedig egy későbbi időpontban bepótolja majd.

Cristiano Ronaldo volt 2023 leggólerősebb csatára Forrás: AFP/Fayez Nureldine

„Huszonkét éve futballozom, olyan játékos vagyok, akinek nem volt sok sérülése.

Úgy érezem, itt mindig különleges vagyok" – írta Ronaldo, miután csapata a sérülése miatt lemondta a kétmeccses kínai túráját.

Ami pedig még ennél is aggasztóbb, hogy Ronaldo akár hetekre is harcképtelenné válhat. Ha ez így lesz, akkor a portugál világsztár egy újabb randevút szalaszthat el Lionel Messivel, ugyanis az Inter Miami február 1-én Szaúd-Arábiában lép pályára az al-Nasszr ellen a Rijad Kupán.