Vágólapra másolva!
A Ferencváros labdarúgócsapata a Konferencia-liga tavaszi folytatására mindhárom cserelehetőségét kihasználta a keretében.

A klub honlapjának pénteki beszámolója szerint az amerikai védő, Henry Wingo mellett két frissen igazolt játékos, az elefántcsontparti középpályás, Habib Maiga és a bosnyák csatár, Kenan Kodro került be.

Habib Maiga és Kenan Kodro is készülhet az Olympiakosz ellen Forrás: fradi.hu

"Az UEFA szabályainak megfelelően három helyen tudtunk változtatni a kereten, ami mindig nehéz helyzetbe hoz minket. Ilyenkor nagyon nehéz döntéseket kell meghozni, ami sokszor talán nem is igazságos. Kikerült Anderson Esiti, Owusu Kwabena és Adama Traoré, utóbbi a sérülése miatt hosszabb távon nem áll rendelkezésünkre, illetve a távozása után Sigér Dávid is lekerült a listáról" - fogalmazott Hajnal Tamás sportigazgató.

A magyar bajnok a görög Olimpiakosszal találkozik a nyolcaddöntőbe jutásért. Az első felvonást február 15-én Pireuszban rendezik, a visszavágóra egy héttel később a Groupama Arénában kerül sor.

A Ferencváros kerete a Konferencia-liga tavaszi folytatására:

kapusok: Dibusz Dénes, Varga Ádám

védők: Ismail Aaneba, Myenty Abena, Botka Endre, Ibrahim Cissé, Eldar Civic, Samy Mmaee, Pászka Lóránd, Cristian Ramírez, Henry Wingo

középpályások: Muhammad Abu Fani, Mohamed Ali Ben Romdhane, Muhamed Besic, Habib Maiga, Cebrail Makreckis, Kristoffer Zachariassen

támadók: Marquinhos, Kenan Kodro, Lisztes Krisztián, Aleksandar Pesic, Varga Barnabás