Vágólapra másolva!
Újítást vezet be a Magyar Labdarúgó-szövetség, amely egy új szurkolói klubrendszert vezet be, aminek a lényege az, hogy 2024-től a rendszeres mérkőzésre járók pontok gyűjtenek, amivel a jövőben előnyt élveznek majd a jegyvásárláskor, valamint további kedvezményekben is részesülnek. 

Az új klubban – személyre szóló regisztrációt követően – minden szolgáltatás egy helyen lesz megtalálható - írja az MLSZ. A szövetség indoklása szerint

A jövőben egyetlen új regisztrációt követően, egy helyen mindent elérnek a felhasználók a magyar válogatottakkal kapcsolatban, és ezzel egy időben új szolgáltatásokat vehetnek igénybe. A rendszer a stadionba lépéskor jutalmazni tudja majd a szurkolói elkötelezettséget: a rendszeres válogatott mérkőzésre járást - írja az MLSZ.

A hűséges szurkolókat mostantól díjazza az MLSZ Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az is kiderül, hogy az új mobilalkalmazás, mely az indulástól nyilvántartja a hűségpontokat, a szurkolói aktivitás és elkötelezettség alapján. Az elnökség hétfőn hagyta jóvá a döntést, az új rendszer már a közelgő, első idei jegyértékesítés előtt elindul.

Erre vélhetően azért volt szükség, mert hatalmas túljelentkezés volt a magyar válogatott nyári, Európa-bajnoki meccseire. A németországi három csoportmeccsre 4-500 ezer jegyet igényeltek a drukkerek, miközben 10 ezer jegyet vehettek a hazai szurkolók.