Vágólapra másolva!
Továbbra sem tudni, pontosan hány mérkőzést kell kihagynia Szoboszlai Dominiknek, aki már Magyarországon is járt az újabb sérülése miatt. A magyar válogatott csapatkapitánya rendkívül balszerencsés, mert a Liverpoolba igazolása előtti két évben mindössze egy meccsről hiányzott sérülés miatt.

Szoboszlai Dominik januárban 23 napig nem lépett pályára tétmérkőzésen, akkor négy találkozóról maradt le a combhajlító-sérülése miatt. A magyar válogatott középpályás a Norwich elleni FA-kupa-meccsen gólpasszal tért vissza, a Chelsea elleni PL-rangadón pedig gólt lőtt, ám újra fájdalmat érzett a combjában, így az Arsenal ellen már nem játszhatott. A 23 éves sztár Magyarországra is hazautazott, majd visszatért Liverpoolba, hogy folytassa a rehabilitációt.

Szoboszlai Dominik gólt szerzett a Chelsea elleni rangadón Forrás: AFP/Paul Ellis

Szoboszlai Dominik elképesztő balszerencséje

Jelenleg nem tudni, hány mérkőzést kell kihagynia Szoboszlainak, akiről érdekes statisztika került elő a sérülései kapcsán. A liverpooli Anfield Football észrevette, hogy

az angol csapathoz történő átigazolása előtti két évben a magyar játékos mindössze egyetlen mérkőzést hagyott ki sérülés miatt, most azonban rendkívül balszerencsés,

mert januárban 4 meccsről maradt le, és rosszabb esetben akár további 7-8 találkozót is kihagyhat.

A Liverpool szurkolói közül sokan aggódnak amiatt, hogy Szoboszlai nélkül hogyan áll majd fel a középpálya az elkövetkező meccseken.

Az Arsenal ellen elszenvedett 3-1-es vereség kapcsán rengeteg drukker adott hangot csalódottságának a közösségi médiában, sokak szerint Szoboszlaival a soraiban Jürgen Klopp együttese sokkal stabilabb teljesítményt nyújtott volna és egyáltalán nem biztos, hogy ilyen simán elveszíti a rangadót.