Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő Liverpool nyáron távozó menedzsere, Jürgen Klopp többek között Szoboszlai Dominiknak is megtiltotta, hogy megérintse az ikonikus „This is Anfield" feliratot. A tilalom hamarosan véget érhet, de ahhoz még tennie kell a magyar sztárnak is.

Szoboszlai Dominik sem érintheti még meg a This is Anfield" feliratot

Jürgen Klopp menedzser a Liverpool tíz játékosának – köztük Szoboszlai Dominiknak is –

megtiltotta, hogy hozzáérjen a legendás „This is Anfield" felirathoz

- írja a Sport Bible.

Szoboszlai Dominik egyelőre még nem érintheti meg az az ikonikus „This is Anfield” feliratot Forrás: Origo

„This is Anfield" – olvasható a Liverpool félelmetes hangulatáról híres stadionjának játékoskijárójában az ikonikus felirat. Ez az utolsó, amit a labdarúgók látnak, mielőtt a pályára lépnek. A cikk szerint jó fél évszázada még a klub legendás skót trénere, Bill Shankly helyeztette ki a táblát, azért hogy...

Az évtizedek során kialakult hagyományok szerint a klub játékosai kifele menet rituálisan megérintik ezt a táblát. Már aki ezt megteheti, mert

a Liverpool mostani menedzsere, Jürgen Klopp ezt nem mindenkinek engedélyezi

- írja a Goal.

Először nyernie kell valamilyen trófeát Szoboszlai Dominiknak is a Liverpoollal

„Megmondtam a játékosaimnak, hogy

A Borussia Dortmund edzőjeként egyszer megérintettem, és 4-0-ra kikaptunk" – idézi Klopp korábbi gondolatait a lap.

Klopp csapatában jelenleg tíz olyan játékos van, akik még nem nyertek trófeát a Liverpoollal: Szoboszlai Dominik mellett Alexis Mac Allister, Darwin Nunez, Cody Gakpo, Stefan Bajcetic, Wataru Endo, Ryan Gravenberch, Ben Doak, valamint az akadémiáról nemrég felkerült Jarell Quansah és Conor Bradley.

A szóban forgó labdarúgóknak azonban hamarosan lehetőségük lesz arra, hogy feloldozást nyerjenek a tilalom alól, ehhez a Chelsea csapatát kell majd legyőzni az Angol Ligakupa február 25-i döntőjében.