Szerbia
ÉLŐ
Anglia

Csak be akar költözni? Ezt a házat nézze meg!

Vágólapra másolva!
Aki ódzkodik a felújítástól, a bútorvásárlástól, annak kiváló megoldást ez a ház, amelybe tényleg csak a bőröndjeit kell vinnie. Jó hír: 4 szobát kell élettel megtölteni, más dolga tényleg nincs! Ez az ingatlan mindent tud, amit kell, olcsó a fenntartása, minden új benne és kiváló minőségű anyagokból készült. Ha szeretne Tatán lakni, akkor ne habozzon tovább!
Vágólapra másolva!

«Álom luxuskivitelben!

Minden extrával felszerelt, extravagáns módon kialakított, és berendezett, luxuskivitelű, azonnal költözhető sorház várja igényes tulajdonosát.

A ház egyszerre kínál a természet nyújtotta harmóniát és a modern építészeti normáknak megfelelő életteret, ezentúl építészeti és kivitelezési szempontból is egyedülálló értéket képvisel.

„Valami nagyon újat, egyedit, lendületeset!”

Jól hangzik, ugye?

Eme mottó volt a mérvadó, annak a több éves építőipari tapasztalattal rendelkező generálkivitelező cégnek a projekt megálmodásánál.

Ingatlanbazár
A ház egyszerre kínál a természet nyújtotta harmóniát és a modern építészeti normáknak megfelelő életteret
Fotó: Ingatlanbazár

Már a helyszín kiválasztásban is érvényesítették a fenti elvárást, hiszen egy szinte még érintetlen, csendes természet közeli településrészén, 

a Tatai-tótól két perc sétányira alakítottak ki egy teljesen új lakókertet, a Császár lakókertet (Kisfácánoskert), ahol most egy 127 négyzetméteres teljesen készre épített, lakberendező által megkomponált és bebútorozott, azonnal költözhető családi házat kínálunk megvételre.

Ezzel pedig valami nagy új veszi kezdetét… Aminek most Ön is a részese lehet!

A mai modern igényeket jól kiszolgáló, lakótérben két szinten, három hálószobát teraszokkal, egy amerikai konyhás nappalit saját extra méretű parkosított kertkapcsolattal, dupla fürdőszobát valósítottak meg.

A beruházó egyik fontos szempontja volt, a házak független használatának biztosítása, a lakók nyugalmának védelme, (a családi házak és sorházak zárt parkosított területen, sorompós beléptetéssel lettek kialakítva), ami mellett a másik fontos kritérium a megújuló energiaforrások (hőszivattyús fűtés és hűtés) felhasználása, ezáltal gazdaságosan fenntartható otthon kialakítása. Így tehát a fűtési rendszer, a magas színvonalú hőszigetelés révén hihetetlen alacsony fenntartási költséggel kell csupán számolni. (Éves szinten a teljes villanyfogyasztás kb. 10-12 ezer KW, ami havi 10-15 ezer forintot jelent csupán.)

Ingatlanbazár
Egyedi designmegoldások és falburkolatok jellemzik a belső tereket
Fotó: Ingatlanbazár

Ha Ön is eljátszadozott már a gondolattal, hogy egy kész és új házba csak egy bőrönddel kell költöznie, akkor itt a tökéletes alkalom. Kedvence lesz a minden igényt kielégítő gépesített konyha konyhaszigettel, a színben tökéletesen harmonizáló étkező bútor, a tekintélyt parancsoló ülőgarnitúra, az egyedi designmegoldások, falburkolatok, vagy éppen a nappaliban található látványkandalló.

A végeredmény végül egy igazi, modern kertvárosi jellegű, gazdaságosan fenntartható otthon lett, ami családias kényelmet, a modernitást és a magas minőséget keresők számára nyújt megoldást, mely biztosan az Ön kényelmét is szolgálni fogja.

A meghirdetett vételár az ingatlanban található bútorokkal együtt értendő.»

További lehetőségeket keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről