Olaszország
ÉLŐ
Albánia

Igazi sztár lett egy pécsi alpaka

Vágólapra másolva!
Az a megtiszteltetés érte Cusco-t, a MancsRancs pécs-patacsi állatfarm alpakáját, hogy felkérték szerepeljen együtt a Jászai Mari díjas színművésszel, Pindroch Csabával a Duna TV "Magyarország, szeretlek!" című vetélkedőjében.
Vágólapra másolva!

A MancsRancs a hivatalos Facebook oldalán büszkélkedett el azzal, hogy az egyik alpakájuk micsoda lehetőséghez jutott, szerepelhetett ugyanis a televízióban! Méghozzá nem is akárkivel és akármilyen műsorban: Pindroch Csaba közkedvelt színész mellett kapott megtisztelő szerepet a "Magyarország, szeretlek!" című vetélkedőben. 

"Cusco a Duna Tv "Magyarország, szeretlek!" című műsorában szerepelt Pindroch Csaba, Jászai Mari díjas színművész úrral! Eddig még egyetlen Tv műsorban sem figyeltek oda annyira az állataink érdekeire, mint itt ebben a műsorban! Itt tényleg minden az állatokról szólt! Köszönjük szépen a megtiszteltetést!" - írták a Facebook bejegyzésükben az állatkert oldalának szerkesztői. 

Ahogy arról a hirado.hu is beszámolt a Duna Tv-n futó vetélkedő vasárnap esti műsorának tematikáját az állat- és növényszeretet napja határozta meg. Már a műsor nyitánya megalapozta a hangulatot, hiszen Pindroch Csaba egy bundás „műsorvezetőtárs” kíséretében érkezett: Cusco, az alpaka oldalán indította el a játékot - írták.

A pécsi állatfarmot nagyon szeretik a gyerekek, mert itt rengeteg különleges állatot lehet látni és akár megsimogatni. 

"Történetünk kutyánkkal, Manccsal kezdődött, akivel az országot járva kicsiknek tartottunk játékos KRESZ oktató foglalkozásokat. Aztán 2016-ban sokak unszolására megalakult a MancsRanch. 2022 májusától állatkert és állatotthon vagyunk! Az évek alatt igazán különleges állatok költöztek hozzánk és egyre nagyobb családdá váltunk. Egy álom vált valóra, melyet igyekszünk megismertetni minél több állatszerető emberrel. Állatainknak és nekünk is a legnagyobb ajándék az a rengeteg szeretet, amit visszakapunk tőletek" - olvashatók Fejes Rózsa, a MancsRanch alapítójának bemutatkozó sorai a honlapjukon. 

Az Origo beszámolt arról, hogy a Szegedi Vadasparkban is született egy alpaka csikó nemrég. A fekete kanca néhány perc után már lábra is állt - közölte közösségi oldalán az állatkert. Ritka szerencséje volt azoknak, akik május 7-én kilátogattak a Szegedi Vadasparkba, és a délután közepén a dél-amerikai tevefélék kifutóinál sétáltak. A látogatóktól pár lépésre jött világra a szegedi állatkert legifjabb alpaka csikója.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről