Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Kegyetlenül meggyilkolta a szüleit egy férfi Újpesten

Vágólapra másolva!
Egy 37 éves férfi meggyilkolta az anyját és az apját az újpesti otthonukban. A rendőrök pénteken délelőtt találták meg a holttesteket a házban, a gyilkost 1 órán belül elfogták.
Vágólapra másolva!

A rendőröket pénteken reggel értesítette egy személy, hogy nem éri el telefonon a testvérét és annak feleségét sem, nem tudja velük felvenni a kapcsolatot. 

A rendőrök a tűzoltókkal együtt kimentek a IV. kerületi, Liszt Ferenc utcai házhoz, ahol megtalálták a házaspár holttestét. 

Arizon, rendőrautó
Képünk illusztráció 
Fotó: X

Azonnal elindították a nyomozást emberölés miatt, majd egy órán belül elfogták a feltételezett gyilkost, a pár 37 éves fiát. A férfit az újpesti otthonában fogták el. A kihallgatása jelenleg is tart. - írja a Police.hu

Az Origo korábban megírta, hogy egy 15 éves spanyol fiú lelőtte a testvérét és a szüleit is, mert a rossz jegyei miatt nem engedték neki, hogy használja az internetet. A rendőrség szerint egy vadászpuskával lőtte a testvérét és az anyját, majd türelmesen megvárta, hogy az apja hazaérjen. A fiú vallomása szerint nem akarta megölni az apját, de a férfi „nem akarta befogni a száját”, amikor meglátta a holttesteket, ezért vele is végzett. A gyilkosság után még napokig együtt élt a holttestekkel. 

Egy makói férfi 2022-ben, az egyik reggel hangosan szidni kezdte szüleit, és közölte velük, hogy megöli őket, ha nem adnak egymillió forintot. Aznap délben már ennek kétszeresét követelte, miközben egy 20 centis pengéjű késsel a kezében próbálta őket megzsarolni, majd meg is indult anyja felé, ám az asszony el tudott menekülni előle. A férfi ekkor egy gáz-riasztópisztolyt is elővett, de végül nem vette ki a csomagolásából. A fenyegetéseknek az vetett véget, hogy a szülők hívták a rendőröket. 

Tavaly Ausztriában egy 33 éves férfi halálra verte a szüleit. A gyilkosságok után a férfi magával is végzett. A rendőröket az egyik szemtanú hívta ki, aki hallotta a lövést, majd meglátta a férfi holttestét. 

Korábban egy hódmezővásárhelyi nő nem akarta ápolni idős szüleit, ezért megbeszélték a börtönből szabadult élettársával, hogy megölik őket. A nő végig nézte, ahogy élettársa egy baltával agyonveri előbb az apját, aztán az anyját is. Ezután megpróbálták felrobbantani a házat. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről