Vágólapra másolva!
Ha hinni lehet a kézilabdaberkekben terjedő híreknek, akkor nagy átalakulás előtt áll a Debrecen női együttese. Nemcsak a játékosállomány alakulhat át, de a szakvezetés is. Skaliczki László szakmai igazgató az [origo] kamerája előtt nem tagadta, a tulajdonosi kör saját verzió szerint válogat a következő szezont illetően, az ő véleményét nem kérik ki.

"Annyi minden változik" - jegyezte meg Skaliczki László, a DVSC-Aquaticum nőikézilabda-csapatának szakmai igazgatója arra a kérdésre reagálva, hogy az MK-bronzéremmel nemzetközi kupaindulást szerző csapat jövőre vele vagy nélküle kezdi a szezont.

"Az aktuális téma egyelőre az, hogy mi lesz a perspektíva, milyen szintű csapat lehet, s csak aztán kell megtalálni a megfelelő embert az irányításra."


Skaliczki elmondta, ő nem tud nyilatkozni az új játékosok szerződtetéséről, így Lucia Uhrakova érkezéséről sem. "Érdemben nem folytam bele, a tulajdonosi kör dönti el, kiket igazolnak, saját verzió szerint válogatnak."

Az [origo] megszólaltatta Szűcs Gabriellát is, aki a Győr helyett végül a román Vilceát választotta.

"Két héten belül írom alá a szerződést, a Vilcea 1+1 évet szeretne, meglátjuk, hogy alakul" - nyilatkozta a válogatott átlövő.


Szűcs elismerte, a román sztárcsapat nagyon jó feltételeket kínált számára. "Sokat számít, hogy a Vilcea BL-csapat, tele válogatott játékosokkal. Tadici régóta pályázik rám, örülök, hogy bízik bennem."