Elüldözték a Realból a kapust, most egy pillantással megalázta az utódját

Horizontal
Real Madrid's French forward Karim Benzema (L) reacts next to Paris Saint-Germain's Costa Rican Keylor Navas during the UEFA Champions league Group A football match between Paris Saint-Germain and Real Madrid, at the Parc des Princes stadium, in Paris, on September 18, 2019. (Photo by Lucas BARIOULET / AFP)
Vágólapra másolva!
Szerdán este a Paris Saint-Germain tartalékos összeállításban is 3-0-ra lemosta a Real Madridot a Bajnokok Ligája A csoportjának rangadóján. A találkozó után a párizsiak kapusa, a madridiakkal három BL-trófeát is elhódító Keylor Navas egy pillantással összezúzta Thibaut Courtois-t, aki miatt távozni kellett a Realtól.

A Costa Rica-i kapus 2014 nyarán érkezett a Real Madridhoz, amellyel sorozatban három Bajnokok Ligáját nyert, és a szurkolók egyik kedvence volt. Tavaly nyáron azonban Florentino Pérez elnök leigazolta a Chelsea belga válogatott kapusát, Thibaut Courtois-t, akinek az érkezésével Navas kiszorult a Real kezdőjéből.

A 32 éves kapus az előző szezont végigpadozta, és bár Courtois hiába védett gyengén, nem kapott újra lehetőséget Zinédine Zidane-tól, így nyáron úgy döntött, elfogadja a Paris Saint-Germain ajánlatát. Navas alig két hete távozott Madridból, de szerdán már korábbi csapattársai elleni bizonyíthatott – volna. Azért csak volna, mert

a Real Madridnak kaput eltaláló lövése sem volt a PSG elleni meccsen, így Navas munka nélkül maradt.

A találkozó után az egyik fotós remek képet kattintott. A Costa Rica-i kapus fülig érő szájjal nézett a belga kollégájára, akit egyébként szétszedtek a spanyol lapok.

Na, mi a van, papi? Megint mellényúltál? Forrás: Twitter

Keylor Navas eddig két meccset védett a PSG-ben, és még gólt sem kapott. Ellenben Courtois 40 mérkőzésen lépett pályára a Real Madridban és 57 gólt kapott, ráadásul február óta nem volt olyan meccse, amit megúszott volna kapott gól nélkül.