Vágólapra másolva!
Az angol Daily Mail értesülése szerint Cristiano Ronaldo egy madeirai halászfaluba költözik, hogy a koronavírus-járvány ideje alatt megóvja a magánéletét.

Az ötszörös aranylabdás portugál támadó eddig egy 7 millió fontot (2,7 milliárd forint) érő luxusvillában tengette a napjait, azonban nemrég kikerült róla néhány fotó, melyeken látható, hogy a luxusvillájában a medence partján pózol.

Amikor kivételeztek vele, akkor estek szét a dolgok, és mások is haza akartak térni. Ennek nem így kellett volna lennie. Mindegyiküket karanténba kellett volna helyezni" – kritizálta Ronaldót a Juventus korábbi elnöke, Giovanni Cobolli Gigli.

Ronaldót és családját mindenhol megtalálják a fotósok Forrás: AFP/Helder Santos

Ronaldo közel egy hónap után úgy döntött, hogy szeretné jobban megóvni családja magánéletét, ezért heti 3500 fontért (1,4 millió forint) kibérelt egy villát egy madeirai halászfaluban. Persze a világ első milliárdos futballistája az új lakhelyén sem fog nélkülözni, ugyanis a luxusvillájában öt hálószoba, játszószoba a gyerekeknek, két konyha, saját edzőterem és természetesen fürdőmedence is található.

A 35 éves támadó természetesen nem csak a medencében lazít. Az utóbbi napokban a C.D. Nacional elnöke, Rui Alves csak miatta nyitotta ki a madeirai stadiont, hogy Ronaldo ott tréningezhessen.