Vágólapra másolva!
Néhány nappal azt követően, hogy koronavírus-fertőzés miatt korházba került az olimpiai bajnok birkózó, Hegedűs Csaba, a feleségét is mentő vitte a Honvédkórház COVID-osztályára.

Az 1972-es müncheni játékokon a magyar sport történetének 100. olimpiai aranyérmét szerző Hegedűs Csaba elmondása szerint felesége, Sinkovits Mariann (aki a legendás színész, Sinkovits Imre lánya) egyik napról a másikra lett rosszul.

"Nem könnyű erről beszélni. Nem könnyű innen a kórházból legyengülten, kiszolgáltatottan erőt mutatni, márpedig most szükségem, szükségünk van rá. Marcsi, a drága feleségem egyik pillanatról a másikra lett rosszul – nyilatkozta a Blikknek Hegedűs. – Három napja még ügyeket intézett, jött, ment, tele volt energiával, és tartotta bennem a lelket, aztán minden megváltozott.

A házaspár tagjai most három szobára vannak egymástól a Honvédkórházban, mindkettőjük állapota stabil, egyiküket sem kellett lélegeztetőgépre kapcsolni.

Hegedűs Csaba családját különösen megviseli a koronavírus-járvány, hiszen kettejük betegségét megelőzően, tavaly 39 évesen meghalt a lányuk, Olimpia, ugyancsak a kór szövődményeiben.