Vágólapra másolva!
A Manchester City edzőjének, Pep Guardiolának a 20 éves lányát, Mariát a Tottenham futballistájával, Dele Allival látták csókolózni. Az angol sztárcsapattal újabb bajnoki címet szerző katalán szakember lánya az interneten nagy népszerűségnek örvend, az Instagramon több mint 40 ezer követője van.

Maria Guardioláról annyit korábban tudni lehetett, hogy 2017-ben szerencsésen túlélte azt a terrortámadást, amely során egy öngyilkos merénylő felrobbantotta magát a manchesteri Ariana Grande-koncerten.

A The Sun megírta, hogy a Londonban élő csinos lány rendkívül népszerű az Instagramon, jelenleg több mint 40 ezer követője van a közösségi oldalon.

Maria a legidősebb gyereke a Manchester City edzőjének, aki három gyermekével és feleségével gyakran vállal közös fotót az éppen megnyert trófea társaságában.

Guardiola és családja a Premier League-serleggel Forrás: The South African

A hírek szerint a fiatal lányt együtt látták egy bárban a Tottenham Hotspur focistájával, Dele Allival. A fotósok lencsevégre kapták, amint az angol válogatott játékos szorosan magához ölelte Mariát és meg is csókolta Guardiola lányát.

A 25 éves futballista állítólag szakított korábbi párjával, a modellként dolgozó 23 éves Ruby Mae-vel, és a katalán edző lányát szemelte ki.

Dele Alli és Maria Guardiola Forrás: Soy502

A bárban tartózkodó szemtanúk szerint a két fiatal ügyet sem vetett a tömegre, és úgy viselkedtek, mintha nászúton lennének.