Társoldalunk:

Bombanővel csalta meg a feleségét a Liverpool potyakapusa - kép

2021.06.18. 08:54

Meglehetősen pikáns képek szivárogtak ki Loris Kariusról, a Liverpool kapusáról, amin tagadhatatlanul intim viszonyba került egy titokzatos nővel. Azóta a német kapus is beismerte, hogy a fotókon nem a felesége, hanem egy másik nő látható.

A 2018-as Bajnokok Ligája döntő negatív hőse a közösségi oldalán tett közzé egy bejegyzést, amelyben beismerte, hogy érzelmileg eltávolodott párjától, Sophia Thomallától. A beismerésre azután került sor, hogy kiszivárogtak róla olyan képek, amelyen egy titokzatos nővel csókolózott nyaralás közben egy jachton. 

Karius minden bizonnyal élvezte a nyaralástForrás: Twitter
A német kapus sem tagadta az esetetForrás: Twitter
Ezzel a bombanővel töltötte a vakációt KariusForrás: Twitter

Tegnap olyan képek szivárogtak ki a nyaralásomról, amelyeken egy másik nővel vagyok együtt. Sajnos a hír igaz, miszerint Sophiával eltávolodtunk egymástól"– olvasható Karius Twitter-bejegyzésében.

Ugyanakkor Karius azt nem árulta el, hogy a képek kiszivárgása miatt mentek-e szét a párjával, vagy már azelőtt.

Kariust a Real Madriddal szemben 3-1-re elveszített 2018-as BL-fináléban kapott gólok közül kettőért is felelősnek tartották a Liverpool szurkolói. A német kapus azóta nem védett a Liverpoolban, ugyanis 2018 nyarán a Mersey-parti együttes kölcsönadta Kariust a török élvonalban szereplő Besiktasnak, tavaly pedig a Bundesligában érdekelt Union Berlinhez került kölcsönbe, de csupán négy bajnoki mérkőzésen állt a fővárosi csapat kapujában.

 

Karius liverpooli szerződéséből még egy év van hátra, de a német kapus korábban már utalt rá, hogy ha lehetősége lesz rá, akkor a nyáron távozik az angol csapattól.