Vágólapra másolva!
Alaposan megizzasztotta az Origo Sport LIMIT című műsorának sokat látott és sok mindent kipróbált műsorvezetőit Stollár Fanny. A felnőtt magyar bajnok, junior párosban wimbledoni bajnok, korosztályos Európa-bajnok magyar teniszezőnő egy pillanatra sem jött zavarba a váratlan kérdésektől, még a komfortzónájából kimozdítva is élvezettel diktálta a feladatokat Kempf Zozonak és Henry Kettnernek.

Játéknak indult, komoly párbajjá vált a LIMIT műsorvezetőinek csatája, melynek irányítója és bírája is Stollár Fanny volt. A 22 éves sportoló magabiztosan osztotta ki a feladatokat a sportágban teljesen zöldfülűnek számító Zozonak, és a rendszeresen, félprofi szinten teniszező Henrynek. A forgatás után Fanny ugyanakkor bevallotta, jobban érzi magát a pályán, mint a szélén.

Fanny most találkozott először a fiúkkal, de így is gördülékeny volt a munka Fotó: Polyák Attila - Origo

"Ez volt az első találkozásom a fiúkkal, de az első perctől megtaláltuk a közös hangot, teljesen jól működött a forgatás. Mindketten egész sportosak voltak, egész jól is kivitelezték a feladatokat.

Őszintén szólva rosszabbra számítottam, amikor megtudtam, hogy Zozo még soha nem teniszezett, de ehhez képest tényleg nagyon jó volt.

Szokatlan érzés volt, hogy nekem kellett megmondanom, mit csináljanak a pályán, teljesen új volt irányítani, de így, hogy belekóstoltam, biztosan mondhatom, hogy inkább játszom, mint megmondom másnak, hogy mit tegyen."

A teniszezőnő szívesebben játszik, mint utasít Fotó: Polyák Attila - Origo

A válaszadással ugyanakkor egy pillanatig sem voltak gondjai. A villámkérdésekből nemcsak azt tudhattuk meg, hogy Fanny a teniszpályán nőtt fel, hanem azt is, hogy a teniszpályán kívüli megoldandó feladatoktól sem ijed meg. A kérdésre, hogy kit hívna fel, ha megállítaná a rendőr, csípőből vágta rá a választ: senkit, megoldaná egyedül. Mint később elárulta, vannak szituációk, amikben azért elfogadná a segítséget.

Szinte mindent megold egyedül Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nyilván a szitációtól függ, hogy hogyan reagálnék, az viszont biztos, hogy nem lenne szükségem senki támogatására.

De mondjuk egy kerékcserének az éjszaka közepén azért nem állnék neki egyedül,

szóval nem akarok mindent csak azért is, dacból egyedül megoldani."

Az Origo Sportnak adott korábbi interjújában a teniszezőnő azt mondta, szeret kamera előtt állni, szívesen megmutatja másik arcát is a közösségi médiában, szereplése a Limitben mégis új kihívást jelentett neki.

Az átállások között ebédre is kellett időt szakítani Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nagyon gördülékeny és könnyű volt az együttműködés a fiúkkal és a stábbal is, mégis teljesen lefárasztott. Nagyjából délelőtt 11-től délután 5-ig forgattunk.

Fárasztóbb volt, mint egy teniszmeccs.

Főleg az vett ki belőlem sokat, hogy az idő legnagyobb részében csak előkészültünk a következő beállásra, és nem szünet nélkül ment a felvétel végig. Szóval ez egy számomra eddig szokatlan fáradtság volt, persze nem fizikálisan, hanem mentálisan. Eszembe is jutott, hogy milyen kemény lehet annak, akinek ez a munkája, aki mindennap forgat, az brutál kemény lehet. Meg mondjuk egy rendezőnek levezényelni ezt az egészet. Persze nem lehet összehasonlítani a sporttal, máshogy fárasztó mindkettő."

Kempf Zozo újoncként meglepően jól teljesített a kihívásban Fotó: Polyák Attila - Origo

A kérdésre, hogy elcserélné-e a teniszt egy tévés műsorvezetői munkára, a válasz karakán és egyértelmű, igazán stollárfannys:

"Nem."

Sorozatunk második részével 2021. december 6-án, hétfőn jelentkezünk.