C. Ronaldo szexi feleségének drámai vallomása: A fűtést sem tudtam kifizetni

fbl Horizontal SIDE BY SIDE SPORTS AWARD AMERICAN SHOT
Portugal and Juventus forward Cristiano Ronaldo poses with his partner and Spanish model Georgina Rodriguez (L) after receiving the MARCA Leyenda (MARCA Legend) award in Madrid on July 29, 2019. - The award is attributed to sport professionals by the Spanish sports newspaper MARCA. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)
Vágólapra másolva!
Most jószerével azt kér híres futballista barátjától, a Manchester Unitedben játszó Cristiano Ronaldótól, amit nem szégyell, de nem ment mindig ilyen jól Georgina Rodrígueznek.

Az argentin származású hölgy – miután elhagyta szülőhazáját – a spanyolországi Jarából rándult fel szerencsét próbálni Madridba.

Georgina Rodríguez akkor még nem tudta, hogy

a világhírű portugál focistát egyszer kiszolgálja, tudniillik a Serrano úton lévő Gucci-üzletben volt eladó.

Korábban sokszor nélkülözött Cristiano Ronaldo gyönyörű felesége, Georgina Rodríguez Forrás: AFP/Javier Soriano

Előtte Angliában is dolgozott, napi 10 fontot (4300 Ft) keresett, miközben az albérletére havi 250-et (107 ezer) kellett asztalra tennie.

Olyannyira nélkülözött, hogy a téli időszakban képtelen volt a fűtést kifizetni.

Aztán jöttek a szerencsésebb hetek. Miután megismerkedett Madridban az akkor a Realban futballozó ásszal, minden egyenesbe fordult. Áprilisra várja ikreit, egy fiú és egy kislány érkezik.

"Cristianónak és a szerencsémnek köszönhetek mindent – vallja be Rodríguez. – Sohasem feledem el jóságát, de azt sem, hogy